Retreat

Ge dig själv det som du längtar efter och kanske allra mest behöver – tid att ”bara vara” och tid för tankar och reflektion. För att må gott behöver vi ha balans mellan vila och aktivitet och ibland behöver man komma hemifrån för att kunna låta bli att inte göra något. När vi stannar upp ger vi oss själva återhämtning och ny energi. Vi får också perspektiv på tillvaron och inte sällan insikter som leder oss framåt. Det skapar mening i tillvaron.

På Kenosis retreat är det kravlöst. Vi har ett program med till exempel meditation, andnings-  och yogaövningar (du behöver inte ha några förkunskaper), delande samtal och stunder i tystnad, men du väljer själv hur mycket du vill delta i. Känner du att du vill vila en stund eller ”dra dig tillbaka” för dig själv  så är det helt okej.

Platsen är Högaskog högst upp på Hallandsåsen på Bjärehalvön. I den mån vädret tillåter är vi utomhus i den välgörande och sköna naturen. Maten är vegetarisk och du kan exempelvis bli bjuden på en energigivande grön drink med växter från den omgivande naturen eller något gott till eftermiddagsfikat.

Ta gärna med dagbok/anteckningsbok, yogamatta eller liggunderlag, filt och din favoritkudde samt kläder efter väder om vi är ute.

Hör gärna av dig med en intresseanmälan och registrera dig för nyhetsbrev så får du bland annat information om nästa retreat. Är ni minst tre personen kan vi boka ett datum omgående. Max antal är sju personer.

Kontakta Kenosis för mer information och bokning.

Comments are closed.