Meditation

Meditation förbättrar din hälsa och ditt välbefinnande på alla plan och är en av de kraftigaste verktygen för återhämtning, stress- och livshantering, ökad medvetenhet, reflektion och utveckling. Ett gott och meningsfullt liv helt enkelt.

Det kan Katarina intyga efter att ha mediterat varje dag i 30 år: ”Utan meditation skulle jag inte vara den jag är idag. Meditationen hjälper mig att skapa ett gott liv, att utvecklas och att få kraft att hantera vardagen, livets utmaningar och växa som människa på alla plan”.

Genom en förhållandevis liten tidsinvestering i regelbunden meditation kan du skapa genomgripande förändringar i ditt liv. Förutom att din fysiska hälsa förbättras och din biologiska ålder minskar får du mer kraft, kreativitet, glädje, tillit, sinnesfrid, mening och närvaro i ditt liv. När du stannar upp och reflekterar ökar också din självinsikt och inre andliga förankring. Du hör din inre röst och vad just du behöver för att må bra.

Meditation har funnits tusentals år i många kulturer och har på senare tid fått en renässans i västvärlden, inte minst genom mindfulness och forskning inom området. På sin resa har Katarina provat många olika metoder och utvecklat en meditationskurs där du handfast lär dig meditera med enkel teknik. Kursen ger dig inte bara kunskaper om meditation och praktisk färdighet utan du får också stöd och delar erfarenheter. Detta ökar förutsättningarna för att meditation blir en bestående rutin i ditt vardagsliv. Kursen är på tre gånger, då du tränar mellan tillfällena, samt uppföljning. Är du nyfiken, vill prova på eller veta mer kan du boka också boka en föreläsning/workshop eller individuellt möte.

Kontakta Kenosis för mer information och bokning.

Comments are closed.